No Nonsense of Wundering Heights, roepnaam Sterre

NHSB 3099386, Hd A, ellebogen en ogen vrij.

Sterre is een dochter van onze JeugdWinster 2016 Odylle van 't Maneschijnhof. Odylle komt uit onze gele lijn, haar moeder hadden we als een van de vier fokteefjes uit het nestje van Page aan onze collega fokker in Belgie verkocht. Toen Odylle haar eerste nestje kreeg, hadden we keuze uit 8 teefjes. Kritisch als we waren, bleek het toch nog moeilijk te zijn om een keuze te doen! We hebben uiteindelijk bij onze keuze het karakter voorop gesteld. Sterre is een erg lief en zacht meisje en heel erg fijn met kinderen.

Als pup is Sterre samen met onze kleindochter Veerle naar de cursus geweest en Veerle heeft haar ook op de Winner uitgebracht. Daar werd Sterre als tweede geplaatst met een mooi keurverslag. Ook op de andere keuringen toen ze ouder was werd ze met mooie keurverslagen geplaatst.

Hieronder enkele foto's van pup tot nu.

 

Samen met mama Odylle

 

 

 

 

Dronken Sterre ..... Grapje ..

Sterre met Eva

Spelen met Quinny

Samen met oma Flower!

Oefenen voor de Winner! Veerle deed het super goed!

 

Thuis, TV kijken en knuffelen

Wandelen bij de dijk en oefenen voor een honden keuring.

En op een van de hondenkeuringen, foto gemaakt door een collega fokker. 

 

Sterre heeft op 3 april 2020 haar eerste nestje gekregen. De vader is onze Nando, dus het zijn zwarte en gele pups geworden. Twee mooie gele reutjes, 3 zwarte teefjes en 3 zwarte reutjes. De pups zijn nu al knap! 

De eerste foto's ...

 

 

Of Wundering Heights Hoogbroekstraat 11 te Wamel  |  v.teeffelen@planet.nl 06 - 422 01 496