Reunie 2016

Zaterdag; kinderen van de gele moeders

De labrador-reunie in het weekend van 25 en 26 juni - zoals altijd het weekend na vaderdag - was weer gezellig! Op zaterdag was eigenlijk mooi weer voorspeld, maar helaas regende vanaf 14 uur en verder de hele middag. Op de zondag was het ondanks code oranje de hele middag droog. En dat waardeer ik dan zo aan de mensen die een labrador hebben: het maakt niet uit welk weer het is, als hun hond het naar de zin heeft, zijn de baasjes ook blij! 

Zaterdag kwamen de kinderen van de gele moeders. Voor het eerst dit jaar waren er niet alleen gele honden, maar ook een aantal zwarte pups. Dit kwam omdat we twee nestjes van onze bruine Dustin gehad hebben, met zwarte kinderen van onze gele labradors Flower en Duffy. Voor ons een heel bewuste keuze om deze nestjes zo te doen; we wilden heel graag een zwarte reu hebben met Dustin als vader en dan bij voorkeur met Flower als moeder. Gelukkig kreeg zij maar liefst 4 reutjes, waaruit we onze Fjurdi hebben aangehouden. Klik op de foto om meer foto's te zien van de zaterdag.

Zaterdag had het de hele middag geregend, op de foto's zie je allemaal natte haren van baas en hond. Maar wel met een lach en veel plezier! Klik op onderstaande foto om meer te zien:

En voor diegenen die het koud hadden was er in ieder geval iets warms te eten of te drinken.

 

 

         

 

 

De laatste mensen hadden een extra handje nodig om weg te komen uit het weiland dat om 14 uur nog berijdbaar was, maar om 17 uur bijna niet meer!

 

 

 

 

 

Zondag; reunie van de bruine en zwarte labradors

Zondag rond de middag hadden we even een dipje: het regende zo hard, dat we ons heel goed konden voorstellen dat de mensen thuis zouden blijven. Enkelen hebben ons ook gemaild of gebeld of het wel zou doorgaan, immers het was code oranje, en er werd onweer en hagel verwacht. Tja, wij kunnen niets anders dan het gewoon door laten gaan, een uur voor de tijd kun je niet meer iedereen bereiken. Iedereen die zich op had gegeven is gekomen! En we zijn met zijn allen beloond, want het was echt schitterend weer! Het zonnetje scheen en de temperatuur was perfect voor zowel de baasjes als de labradors. Wij hebben echt genoten!

Na de ontvangst van de honden ging ik nog even met Gimmick op de foto. Voor de foto's van de andere honden klik op onderstaande foto. 

Omdat het mooi weer was, konden we zowel de korte als de lange wandeling doen. Even uitleggen hoe dat gaat gebeuren: ik vooraf en Dennis tijdens de spltsing van de beide wandelingen.

 

 

 

Vanwege de vele regen die er gevallen is de laatste tijd, is de natuur wel heel erg mooi groen! Klik op de foto voor meer foto's van de wandeling.

Terug bij huis een frietje en drinken en natuurlijk volop tijd om lekker met de honden in de wei te spelen! Klik op de foto voor meer. 

 

Of Wundering Heights Hoogbroekstraat 11 te Wamel  |  v.teeffelen@planet.nl 06 - 422 01 496