Reunie 2014 

Het weekend na Vaderdag blijkt toch een goede keuze voor een reunie te zijn als je de afgelopen dagen naar het weer kijkt! Dit jaar was het helemaal fantastisch, niet te warm, mooi helder en heerlijk om de honden te laten badderen.

Wij begonnen de zaterdag met de aangename verrassing dat de baasjes van Pasja een andere verplichting hadden en Pasja dus al 's ochtends vroeg gebracht werd. Ik heb echt de hele dag door van haar kunnen genieten! Ondanks haar 12 jaren is ze nog lekker enthiousiast en labra-gezellig !

We beginnen de slideshows van de reunie dus ook met de ochtend, van Pasja samen met Morris in huis. Onderstaande foto is van Pasja, lekker genietend van het zonnetje bij ons in het weiland.

Waar we ook erg trots op zijn is dat we ondertussen al twee vier generaties hebben. De eerste is van Pasja, Laika, Ashley en van haar nestje Malou:

De andere vier generaties hebben we allemaal als fokteef en het mooie is dat we ook hele mooie showresultaten met de kinderen van Pasja zien: allemaal uitmuntende honden die ook nog eens geplaatst worden. Van links naar rechts: Page, Candy, Pasja en zwangere Flower.

De dag met de gele labjes was vanouds pret: het mooie van de gele labjes is hun karakter, net als hun kleur is hun karakter van goud en ik vind dat je dat op onderstaande foto's heel mooi kunt zien:

 

 

Na de reunie kreeg ik deze foto's van drie labjes die echt niet moe waren!

De foto's van de reunie van de gele labjes staan in drie slideshows: reunie geel, deel 2 en deel 3.

De zondag was weer een zonnige dag. Tom, die in april een zware operatie heeft gehad, kwam in het bakkie met zijn baasjes. We vonden het erg fijn dat hij er weer bij kon zijn en het was mooi om te zien hoe trots het baasje van Tom op deze fantastische hond is!

De wandeling was gezellig, vooral is het leuk dat sommige mensen trouw jaarlijks naar de reunie komen!

En om jullie mee te kunnen laten genieten van al die mooie en lieve labradors heb je natuurlijk wel een fotograaf nodig. Dit jaar kon Monica helaas niet, maar haar dochter Maaike kan ook fotograferen vanaf de makkelijkste plekjes!

Toen iedereen was vertrokken hebben wij nog even lekker in de wei gezeten en bedachten we dat we volgend jaar de mensen iets eerder moeten gaan uitnodigen om te voorkomen dat de agenda's al vol zitten. Dus, bij deze: de reunie in 2015 voor de gele labjes is op de zaterdagmiddag na het weekend van Vaderdag en de reunie van de bruin/zwarte labjes is op de zondagmiddag. Bij deze zijn jullie weer uitgenodigd!

De foto's van de bruine en zwarte labjes staan in vier slideshows: reunie bruin/zwart, deel 2, deel 3 en deel 4.

Of Wundering Heights Hoogbroekstraat 11 te Wamel  |  v.teeffelen@planet.nl 06 - 422 01 496