Reunie 2013

Op zaterdag en zondag 22 en 23 juni 2013 hadden we al weer onze derde reunie van de labjes bij ons huis in Wamel. Dit was de eerste keer dat het weer iets minder was, maar we hebben er niet minder om genoten!

Natuurlijk zijn er weer heel veel foto's geschoten en zagen we complete transformaties van lieve, mooie hondjes naar ondeugende honden en heerlijke viezerikken. Zondag was het feest; ik altijd denken dat de gele labjes echte smeerlabben zijn, maar de bruine en zwarte labjes kunnen er ook wel een (water)feest van maken!

Om een indruk van de transformatie van een gele lab tot een waterrat en weer naar een lief huishondje te krijgen even de volgende foto's:

Bonnie, dochter van Essie en Zairus

 

dezelfde Bonnie, tijdens de reunie

Bonnie thuis, the day after!

Van de gele labjes hebben we een groepsfoto gemaakt van de hondjes die er tegen vijfen nog waren. Klik op de foto om naar de slideshow van de reunie te gaan!

klik op de foto voor meer foto's van de gele labjes

Deze keer hadden de baasjes van Indy (dochter van Pajsa en Wilson) en Senna (dochter van Cathy en Dustin) gekozen om naar de reunie van de bruin/zwarte labjes te gaan. Indy vond de gele labjes veel leuker, dus volgend jaar zien we ze daar weer!

Het regende, maar dat vonden de labjes niet nat genoeg. De sloot langs de wei was al snel ontdekt! Klik op de foto om naar de slideshow van de reunie te gaan!

 

 

 

 

Of Wundering Heights Hoogbroekstraat 11 te Wamel  |  v.teeffelen@planet.nl 06 - 422 01 496