Reunie 2012

Het was weer gezellig! En wat hebben we geluk gehad met het weer! Ondanks de weersvoorspellingen was het zaterdag goed weer en zondag was het schitterend weer!

Dat betekende voor de labjes dan ook volop waterplezier en daarom begin ik ook maar met de leukste foto van de grappigste, "mooiste" maar ook ondeugendste hond (eigenlijk nog pup) van dit weekend: Woezel, een kind van Flower en Zairus.

Wij kennen hem een beetje beter omdat we een paar weekjes op hem hebben mogen passen. Een echt voorbeeld voor echte labrador: lief, vrolijk, gezellig, soms om achter het behang te plakken, heel vaak een heerlijke will to please en helemaal gericht op zijn baasjes en vooral ... op andere labjes! Wij vinden hem fantastisch!

Echter, door zo'n hondje vraag je je als fokker natuurlijk wel af of we wel de juiste kleur hebben gefokt! Dus organiseren wij voortaan ieder jaar een reunie voor de gele labjes op zaterdag en voor de bruin/zwarte labjes op zondag om al onze nakomelingen weer terug te kunnen zien en om samen met jullie te kunnen genieten hoe al die lieve kleine pupjes utigroeien tot mooie grote labradors!

Zoals het nieuwe baasje van Pasja zo mooi zei: "zonder Pasja zouden we hier vandaag niet gezeten hebben met zo veel honden!"

Klik op de foto van Pasja om te kijken wat zij allemaal aan kinderen en kleinkinderen heeft voortgebracht !

Voor de zondag hebben we een foto gebruikt van Dustin samen met zijn jongste telg die ook op zondag naar zijn nieuwe baasjes is gegaan. De laatste pup van Tisha heet nu Beau, een naam die zeker wel bij zo'n mooi pupje hoort!

Iedereen heel erg bedankt voor de gezellige aanwezigheid. Wij hebben in ieder geval volop genoten!

 

 

 

Of Wundering Heights Hoogbroekstraat 11 te Wamel  |  v.teeffelen@planet.nl 06 - 422 01 496