Puppies 

Als er een teefje gedekt gaat worden, zal dat op deze pagina vermeldt gaan worden.


Als u een pup wilt reserveren kunt U het contactformulier invullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Al onze nestjes voldoen aan de fokrichtlijnen van de NLV en de LKN. Wij proberen onze pups zo goed mogelijk te socialiseren en hopen dat ze bij de juiste baasjes terecht komen waar ze hopelijk een lang en gelukkig leven zullen gaan krijgen.

Alle nestjes voldoen aan de richtlijnen van de NLV en LKN, waar we lid van zijn.

 

 

 

 

 

Wat verwachten wij van u?

We verwachten dat u goed nadenkt voordat u aan de aanschaf van een pup begint. Een pup aanschaffen is een verantwoording nemen, het is niet een pakje suiker dat je even in de winkel koopt. 

Vanaf de eerste dag is het zorgen en koesteren, heel erg blij worden van de aanblik van je lieve pup; langzaam maar zeker krijg je steeds meer terug, veel liefde, veel ontspanning; maar er is ook veel poetswerk; soms zijn er enkele onverwachte dagen die je thuis moet blijven omdat de hond ziek is; dat doe je met plezier voor je maatje.

Als u zich dit realiseert en ook wilt, dan is de aanschaf van een pup een goede beslissing.

Indien u meer informatie wil kunt u bellen (06-42201496, Brigitte of 06-43893655, Bernard) of gebruik maken van het contactformulier.

 

 

 

Foto's van enkele pups bij ons geboren:

 

 

 

Heerlijk wandelen in onze grote wei, langs de wetering op, waar onze labjes mogen zwemmen.

En hier zegt geen labje nee tegen: een dikke knuffel van Dennis!

 

 

Op 11 juni 2013 waren we met Binckie (een pup van Essie en Zairus) uitgenodigd om een bedrijfspromotie filmpje te maken. Heel vermoeiend, maar erg leuk en heel goed voor de socialisatie! Klik op de foto om een indruk van de ochtend te krijgen.

Socialisatie met paarden en andere honden:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Of Wundering Heights Hoogbroekstraat 11 te Wamel  |  v.teeffelen@planet.nl 06 - 422 01 496