Copper Queen of Wundering Heights AKA Poppy, NHSB 3151377

 

Poppy is een dochter van onze Dolce, die helaas veel te vroeg is overleden en de fox red reu Max. Omdat beide ouders het gen voor fox red dragen is Poppy een fox red teefje geworden, iets wat Bernard al jaren lang graag wilde hebben. En op 9 maart 2019 is ze dan geboren!

En als je dan een naam voor een hond moet bedenken die Bernard ook kan onthouden is dat nog niet zo heel erg makkelijk. Hij noemt namelijk alle pups aan met "Puppy", maar zo kun je een volwassen hond niet noemen. Ik had namen als Nugget en vele andere, maar die waren allemaal niet mooi, tot ik voor de grap Poppy zei. En die naam is het geworden !

Poppy is een ontzettend lieve zachte hond, met een karakter zoals we ook van haar moeder Dolce, oma Laika en overgrootmoeders Flower en Pasja kennen. Wij zeggen altijd dat een gele labrador de liefste is en dat horen we vaker van fokkers.

Omdat Poppy HD-A, ellebogen en ogen vrij is, konden we met haar gaan fokken. Echter, het duurde wel even voordat ze loops werd. Haar nestje heeft ze op 25 oktober 2021 gekregen.

De foto's van het nest staan hieronder.

 

 

Of Wundering Heights Hoogbroekstraat 11 te Wamel  |  v.teeffelen@planet.nl 06 - 422 01 496