Next Page of Wundering Heights, roepnaam Page

Page is een dochter van Flower en Wilson en geboren op 19 november 2010. We hoopten met haar de perfecte combinatie vanuit onze Pasja te maken door de Devonshires French Harmony en daarna Devonshires Wilson Dream of the Hill te gebruiken. Dat is redelijk gelukt, maar onze Pasja blijkt ook een sterke vererver te zijn en we zien het hoofd en het karakter van Pasja terug met een mooie bouw en beweging van Colin en Wilson. Op de shows werd dit zowel op de clubmatch in Delft (jonge hondenklasse, september 2012) als op de show in Wijchen (open klasse, december 2012), beide in hele grote klassen, beloond met een 4 uitmuntend! En ook op de clubmatch NLV in 2015 haalde Page weer een mooie uitmuntend.

Haar gezondheid is zoals we verwachten bij een nakomeling van Pasja: Hd-A (Norbergwaarde 40), ellebogen vrij en ogen vrij. Ook haar drie dochters uit het eerste nestje zijn Hd-A N40 en ellebogen vrij. Dit zijn onze mooie en lieve Candy en Duffy en Micah van kennel 't Maneschijnhof in Belgie.

Zo trots op Page! Terwijl zij zwanger is en met rust en gemak 12 pups krijgt en voedt, laten haar dochters uit het eerste nest zien welke kwaliteit hun moeder heeft doorgegeven, natuurlijk samen met hun vader! Micah werd beste jeugdteef van alle retrievers in Belgie en onze eigen Candy werd beste teef in de jeugdklasse (ook in Belgie, Mechelen). Candy, Micah en Duffy zijn alle drie getest en hebben de mooiste resultaten die je als fokker kunt wensen: HD-A N40 en ellebogen en ogen vrij van erfelijke afwijkingen!

           

Page heeft nu samen met Misty een nestje en de namen van de pups zijn:

 1. To my Friend of Wundering Heights (teef)
 2. Tiara Zerrin of Wundering Heights (teef)
 3. Trust me of Wundering Heights (teef)
 4. Tia Maria of Wundering Heights (teef)
 5. Triple Love of Wundering Heights (teef)
 6. Thinking Good of Wundering Heights (teef)
 7. Totally Odd of Wundering Heights (teef)
 8. There is Love of Wundering Heights (teef)
 9. Timber Wood of Wundering Heights (reu)
 10. Thunder Storm of Wundering Heights (reu)
 11. T-Bone of Wundering Heights (reu)
 12. Though Guy of Wundering Heights (reu)
Of Wundering Heights Hoogbroekstraat 11 te Wamel  |  v.teeffelen@planet.nl 06 - 422 01 496