Lucky all my life de L'etang de Balancet

 

Lucky is geboren op 12 augustus 2015 en is een zoon van Int. Ch. Farah de L'etang de Balancet en Int. Ch. Miracle Makers Fiamma Cantante (klik op deze link).

 

Hij is geboren bij Anne-Charlotte Dreyfus in Frankrijk. We hebben Lucky opgehaald bij de familie waar ook zijn halfbroer Hofman de L'etang de Balancet woont. Wat een relaxed mannetje was dat! Lucky was een heerlijke pup, waar wel een beetje pit in zat als je dat bijvoorbeeld met onze Gimmick vergelijkt. Nu zijn die twee grote vrienden en kunnen allebei even gek of even knuffelig zijn!

Lucky is HD-A, zijn ellebogen en ogen zijn vrij van erfelijke gebreken. Hij is DNA Normal getest voor EIC, prcd-PRA en HNPK. Lucky draagt geen bruin.

Lucky is meerdere keren geplaatst geweest, zowel als pup als in de jeugdklasse. Als hij 2 jaar is geweest, zullen we weer verder met hem gaan showen. Een voorbeeld van een keurverslag (NLV Clubmatch, jeugdklasse, B. Krumpak): Nine month, very nice outline. Standing wel on his 4 feet, lovely head and expression. Good topline for age, ending uo in a nice used tail. Still correct angulation in fornt, excellent behind. He moves fluently with no effort ad with drive from behind, but unluckily his high tail carriage spoils his figure. 2 Excellent.

 

Een paar leuke foto's van Lcuky die tijdens een fotoshoot (Gemaakt door Cyrille Deuze van Mijn Stijl Fotografie) zijn gemaakt:

 

 

 

 

Of Wundering Heights Hoogbroekstraat 11 te Wamel  |  v.teeffelen@planet.nl 06 - 422 01 496