Balinor Band Federico AKA Freddy

Freddy hebben we geimporteerd uit Rusland vanwege zijn mooie stamboom. Hij was 5 maanden oud toen hij bij ons kwam. Freddy zelf was eens schatje, maar uit Rusland zullen wij nooit meer pups gaan kopen. Wat een ellende was het op Schiphol om hem uitiendelijk mee te mogen nemen. Zijn papieren klopten, maar er was samen met hem vanaf dezelfde fokker een poes mee gevlogen die er van verdacht was uitheems te zijn, dus werden beiden in quarantaine gezet. Na 3 dagen en 750 euro verblijfskosten voor Freddy armer te zijn, bleek er niets aan de hand te zijn en mochten we hem mee naar huis te nemen. 

Freddy is uitgegroeid tot een hele zachte, echte bruine sul. Een echte reu; stabiel en superlief! Zijn gezondheidsresultaten zijn het beste wat een fokker wensen kan en hij heeft ons al een paar mooie en gezonde nestjes gegeven. Zijn karakter geeft hij ook goed door.

Zijn gezondheidsresultaten zijn HD-A N40, Elbows free, prcd-PRA Normal, EIC normal, HNPK normal, RD/OSD Normal (all DNA results for breeding group 8: Normal). 

Hieronder enkele foto's van enkele pups van hem en natuurlijk van Freddy zelf:

 

 

 

 

 

Zijn puppies:

 

 

Of Wundering Heights Hoogbroekstraat 11 te Wamel  |  v.teeffelen@planet.nl 06 - 422 01 496