Welkom op onze website!

Wij zijn Bernard, Brigitte en Dennis van Teeffelen en hebben een grote passie voor honden en paarden. 

We zijn begonnen met pony's en al snel kwamen er Friezen bij. Uiteindelijk hebben we ook Appaloosa's, Tinkers en Shires. Voor de paarden hebben we een andere website: fan de Groenesteegh.

Wat de honden betreft, begon het verhaal met onze Penta. Toen we puppies wilden en dat aan de dierenarts vroegen, vond hij dat ze met haar bijna 5 jaren daar een beetje te oud voor was. Aangezien wij ook helemaal weg waren van de labradors besloten we op zoek te gaan naar een mooie zwarte labrador.

Helaas was de keus moeilijk toen we ook blonde en bruine zagen. De oplossing was om ze dan maar alledrie te kopen! En dat was het begin van het "lab-virus". Ondertussen is het aantal honden toegenomen, net zoals het aantal paarden. Wij kunnen moeilijk afscheid nemen!

 

Samen met Bijou en Trinket naar het rassendefile te Duindigt!
Penta in de sneeuw, dan was ze altijd super vrolijk!
Penta, onze eerste hond, een Berner Sennen.

Onze doelstelling is om gezonde labradors met een goede "will to please"te fokken. Voldoen aan de gezondheidsrichtlijnen van de NLV, Labrador Kring en LRCN is voor ons vanzelfsprekend, het karakter is  voor ons het belangrijkste in de Labrador Retriever! We vinden het erg belangrijk dat onze puppies veel aandacht krijgen en in de eerste 8 weken bij ons veel dieren en mensen zien. 

We zijn er trots op dat al een paar van onze pups door de stichting Hulphond worden getraind tot hulphond. Nobbes (Laika x Colin) is "scholenpup" en had zelfs zijn eigen webpagina. Ook zijn er nu al enkele pups naar de Stichting SAAC gegaan, waar de pups door de autistische kinderen en hun ouders onder begeleiding van de stichting opgeleid worden tot een voor hun specifieke hulpvraag hulphond.

Sinds september 2008 is onze kennelnaam erkend met het affix "Of Wundering Heights", ingeschreven onder no. 265998 bij de Raad van Beheer.

In 2009 heb ik het examen Kynologische Kennis I gehaald en in 2010 heb ik de zes mondelinge examens Kynologische Kennis II (met allemaal negens) afgerond. In 2011 heb ik de vervolgcursus Beweging & Exterieur gevolgd.

Of Wundering Heights Hoogbroekstraat 11 te Wamel  |  v.teeffelen@planet.nl 06 - 422 01 496