De toekomst !

We vinden het hebben en verzorgen van puppies erg leuk, maar nog leuker is het om af en toe zelf een pupje te houden. Het is best wel een verantwoordelijke taak om de pups gezond op te voeden en het is elke keer weer spannend als de geneeskundige onderzoeken uitgevoerd moeten worden!

Hieronder een aantal foto's van de drie "kinderen" die we samen met Yentl opvoeden. Wij doen natuurlijk zelf het meeste werk, maar onderschat de rust en de moederlijke krachten van Yentl niet bij de opvoeding van Segra (bruin en dochter van Yentl en Gimmick), Zerrin (blond, dochter van Page en Misty) en Dreamer (zwart, dochter van Raisa en Cloud).

Hieronder een reportage van het stel, gemaakt op 29 december 2014, de pups zijn dan ca. 4 maanden oud. Ze hebben alle drie de volle aandacht van en voor ons! Heerlijke pups, met een totaal verschillend karakter. Zerrin: je smelt als je haar lieve koppie ziet, volgens Bernard is ze een echte gele lab, dus de allerliefste! Segra; een heerlijk rustige pup, die wel druk kan worden als ze samen met Zerrin onze Quinny en Pipi ziet, ze houdt van andere honden dan labradors en natuurlijk net als haar vader van mensen! Dreamer; ze doet haar naam eer aan als je haar knuffelt. Dan kan ze heerlijk wegdromen. Binnen is ze druk, buiten is ze de makkelijkste en de rustigste van de drie. Volgens ons, maar ook volgens de keurmeesters mag ze er zijn, want ze werd beste baby en zelfs tweede van alle baby-rassen! Voor dat laatste heeft ze de grootste beker gewonnen die we ooit met een labje gewonnen hebben, dus wij zijn super trots, met complimenten voor haar mooie vader Cloud en moeder Raisa!

Onderstaande sta-foto's van de pups waren door de sneeuw wel heel erg moeilijk te maken, maar we hebben ze toch maar geplaatst. Hun lieve koppies en het plezier dat ze hebben gehad in de sneeuw maakt het wel weer goed!

Foto's van 23 januari, ons Trio met het logeetje Twinkle, de zus van Dreamer

Twinkle

Zerrin

Onze drie: Dreamer, Segra en Zerrin

Twee dames op mijn schoot: Dreamer en Segra

Dreamer

Segra met een kauwstaafje

De vier samen gaat ook prima! 

Segra kijkt naar Twinkle

 

 

 

Of Wundering Heights Hoogbroekstraat 11 te Wamel  |  v.teeffelen@planet.nl 06 - 422 01 496