Daisey of Wundering Heights, roepnaam Daisey

Daisey is een dochter van Laika en Wilson (dus een kleindochter van onze Pasja) en is geboren op 1 augustus 2009.

Ze lijkt met haar kop precies op Laika, haar bouw is beter en dat komt door haar vader Wilson. Ze heeft inhoudelijk mooie keurverslagen gekregen over haar uiterlijk, maar omdat ze verlegen is, showt ze niet en wordt de uitslag uiteindelijk zeer goed.

Correct head with good pigment. Exellent lenght of neck. Good topline, very good tailset. Very good back angulation. Nice size and balance. Good bone and feet. Would prefer better front anglation with more chest. Correct ribcage. Good movement. Today she was not happy in the ring and therefore a very good.

Gezondheidsuitslagen:

  1. Heupen: Hd-A
  2. Ellebogen: vrij
  3. Ogen: vrij van erfelijke afwiijkingen

Daisey is voor haar eerste nestje gedekt door onze Zairus. Met haar bevalling beleefden we bij het geboren worden van de eerste pup precies hetzelfde als bij Pasja. Daisey ging bij mij op schoot zitten en zocht zo haar houvast. In het begin was ze ook net zo beschermend voor de pups als Pasja, waardoor ze de net geboren pup dus ook in haar bek nam en er mee op de stoel ging zitten. Nadat we haar duidelijk hadden gemaakt dat dat niet echt de bedoeling was, liet ze de pups gelukkig in de kist liggen. In totaal zijn er 8 pups geboren op 3 augustus 2011; 4 reutjes en 4 teefjes. De pups hebben mooi pigment en dus net als Zairus en Daisey zwarte neuzen (hetgeen we graag wilden verbeteren tov Pasja en Laika, die meer roze, wisselneuzen hebben). Ook het karakter  van de pups is heerlijk open en leergierig.

Hieronder enkele foto's van de pups van Daisey:

 

Of Wundering Heights Hoogbroekstraat 11 te Wamel  |  v.teeffelen@planet.nl 06 - 422 01 496